Tio seglingar genomförda enligt HMS när vi blåste av vid 16.30. Efter första dagen ledde Jocke Ameln med 9 poäng före en hel hög seglare. Det skulle bli en spännande upplösning på söndagen.

Gemensam middag intogs på lokalt utfodringsställe.

Söndag:

Halv nio på morgonen var det inte mycket till vind, men när allt och alla väl var ute på piren började det dra lite från VNV och banan lades utanför ponton 2 där man kunde gå utmed hela banan. Något sen start men sen var vi igång ordentligt.

Det blev en del avbrott i seglandet då alla möjliga stora fartyg kom och gick. Nynäs hamn är väldigt frekventerad nu för tiden. 

Så småningom ändrade sig vinden och då flyttades banan innanför ponton 1 där vi avslutade med 18 kappseglingar i protokollet. Vem vann då? Se resultat nedan.

Stort tack till Gunilla Djupfeldt, Owe Lundbladh, Mikael Nordberg och Johan Carlén från NSS för all hjälp samt Nynäshamns Gästhamn som bistod oss med ban/räddningsbåt.

Vi tackar även Bo Ahlström som på ett magnifikt sätt ledde seglingarna och Lasse Engstedt som kämpade med banläggningen.

Skärgårdscaféet med sitt goda kaffe och mackor m.m.

Tack för en fantastisk helg allihop så ses vi nästa år.

Filmer och bilder på fejan: iomswe

Seglarhälsningar Claes Liljeson 

Resultat finns här

//SRSS, Enmeterförbundet, NSS//