EM arrangeras i år i Kroatien och för närmare detaljer om evenemanget kan du besöka: www.iomec2012.com. Sverige är garanterade tre platser i EM och det kan kanske finnas möjlighet för ytterligare en eller två platser. De svenska platserna tilldelas i turordning utifrån nuvarande placering på den svenska rankinglistan.
 
Vi hoppas förstås att kunna skicka 3-5 seglare till Kroatien för att visa upp den svenska flaggan och komma hem med värdefulla erfarenheter. Claes Brunnhage har deklarerat sitt intresse av att deltaga och är genom sin placering på rankinglistan redan garanterad en av platserna. Han diskuterar gärna boende/resande och annat praktiskt med de som kanske har funderingar på att anmäla sig. OBS: Anmälan till EM sker genom Enmeterförbundet. Senast den 1:a augusti vill vi ha vår anmälan klar men det är bra att planera redan nu!
 
Om du är intresserad av att deltaga ber vi dig vänligen att redan nu kontakta Claus Lindström (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.) för att få en uppfattning om vilka som är intresserade.