Seglingskalendern 2022 för IOM finns publicerad på srss.se under Seglingskalender. Observera att justeringar av datum kan komma att ske för att anpassa seglingarna till andra klasser och till våra Nordiska vänner.

Vi har den stora glädjen att notera ett ökat antal IOM-seglare från alla delar av Sverige vilket återspeglas i årets seglingsplatser för rankingsseglingar. Rankingseglingar för 2022 är planerade till Varberg, Kumla och Gottskär samt 4 st i Stockholm. Svenskt Mästerskap för IOM 2022 seglas redan i april i Vadstena.

Som vanligt innehåller kalendern ett stort antal Klubbseglingar och Mastersseglingar organiserade av SRSS. SRSS efterlyser frivilliga som vill arrangera separata Vintage-seglingar i hopp om att få ut fler vintage-båtar på vattnet 2022. 

Samtliga aktiva seglare uppmanas att studera listan och om det föreslagna datumet för din funktionärsmedverkan är OK så meddelar du det till SRSS (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.) så att vi kan gulmarkera. Annars får du försöka byta med någon annan.

Seglarhälsningar / Styrelserna för Svenska Enmeterförbundet och SRSS